lauantai 19. maaliskuuta 2011

Sataa lunta + day 29

Tossa yhessä postauksessa julistin jrockin virallisesti kuolleeksi. Nyt joudun kuitenkin nolosti vetämään sanojani takaisin, sillä Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä oli pieni artikkeli j-rokkareista Japanin luonnonkatastrofin keskellä. Tästä voimme kaiketi siis päätellä, että there is hope! Jos tätä joskus eksyy lukemaan joku entinen jernu, joka kokee korealaisten (tai thaimaalaisten tai kiinalaisten tai vietnamilaisten tai kenen tahansa...) ottaneen vallan hänen mielessään, niin suosittelisin hänelle erästä biisiä:



We're telling to you, Japan is cool! Daphne & Celeste ovat mielestäni todella kiinnostava popduo. Heidän musiikkinsa saattaa vaikuttaa typerältä, mutta sitä ei olekaan tarkoitettu tosikoille. Harva bändi perustaa konseptinsa täysin liiottelulle ja ironialle, ja D&C ovat kyllä esimerkki siitä, mikseivät. Bändin taival oli harmistuttavan lyhyt, vaikka nokkelan pelleilevä tyyli löysi faninsakin. Kaksikon U.G.L.Y on todellinen kulttiklassikko ja meikäläinenkin on tykkäillyt tuosta aivottomasta kappaleesta jo vaikka kuinka kauan. Ei musiikin aina tarvitse olla niin haudanvakavaa!

Mutta niin, eipä mulla taaskaan mitää ihmeellisempää. Ensi viikko sujuukin ylioppilaskokeiden parissa, kaksi viidestä jo suoritettu! Hassua ajatella että viikon päästä koko lukiorupeama on sitten finito. Ens viikoks mulla ei oo muuta kun että ylppäreiden jälkee lähetän yliopistohakemukset ja sitten alkaa pääsykokeisiin pänttäys! Sitä seuraavalla viikolla ois ohjelmassa toivottavasti ei mun ainoaksi jäävä työhaastattelu ja viikonloppureissu tonne Turkuun.

Lunta näytti tuolla ainakin äsken pyryttävän, mutta kevät näyttäisi olevan jo vahvoilla. Ihanaa kun aikasinkin herätessä on jo valoisaa, saa kammettua itsensä vähän helpommin ylös... Vaikka kevät onkin ärsyttävä vuodenaika niin on siinä positiivisetkin ominaisuutensa, esim. mun iho ei ole enää nii kuiva, kohta pääsee pyörällä kouluu, ei tarvi jäätyä aina kun kävelee ulkona jne. Ihanaa ajatella että kesä tulee. Tästä vuodesta on jäänyt taas se sama jännä ajatus että toisaalta aika tuntuu kuluneen nopeasti mutta toisaalta taas hitaasti... Jänskää :D

Ps. Sailor Moon julkaistaan uudelleen englanniksi! Saan VIHDOIN kerättyä kaikki SM-mangat, JES!

Haaste: Day 29 - Ihmeellisin asia jonka olet oppinut tällä viikolla
Se että Koreassakin on hiphop-vihollisia... Jotenki nää artistien väliset vihamielisyydet on nini jenkkiä et on outoa ajatella että Koreassaki tällast harrastetaa iha vakavissaan :O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti