Kara pähkinänkuoressa

Blogia kirjoittelee Kara, kahdeksantoista-ja-puolivuotias naisihminen pääkaupunkiseudulta. Olen tavattoman epäkypsä ja itseäni jatkuvasti etsivä nuori, jonka toiveena on lopulta löytää oma paikkansa täällä maailmassa. Keinot tähän ovat aina enemmän tai vähemmän radikaaleja. Luonteeni pääpiirteiksi voisin mainita heikkohermoisuuden, huomionkipeyden, huonon ja sarkastisen huumorintajun sekä hajamielisyyden.

Pääasiallisiin harrastuksiin kuuluu tällä hetkellä sähköbasson soitto, kirjoittaminen, lukeminen, musiikin kuuntelu, nettisivujen ylläpitäminen ja yleinen dataaminen. Aika iso osa ajastakin kuluu näiden aktiviiteettien parissa. Opiskelen tällä hetkellä yliopistossa teologiaa, joka kiehtookin todella paljon filosofian ohella. Lisäksi olen kiinnostunut vieraista (erityisesti Itä-Aasian), kulttuureista ja kielistä, ja toivoisin että voisin yhdistää nämä kiinnostuksen kohteet nykyisiin opintoihin. Lisäksi rakastan monenlaisia taiteita, erityisesti lastenelokuvia. Myös kaikenlainen kosmetiikka on lähellä sydäntä.

Musiikki on minulle hyvin lähellä sydäntä ja luultavasti kuuroudun joskus liiasta musiikin kuuntelusta! Musiikkimakuni ei ole kovin suppea, vaan kuuntelen hyvin monenlaista settiä ja olen aina valmis kokeilemaan uutta. Tällä hetkellä suosikkiartisteihin ja -bändeihin kuuluu muun muassa: SuG, Alice Nine, Katy Perry, Johanna Kurkela, Jenni Vartiainen, Dalmatian, Ayabie, Scandinavian Music Group, Nightwish, Enrique Iglesias, Ultra Bra, BIGBANG, An Cafe, PMMP, Blondie, Roxette, ABBA... Vähä kaikenlaista juttua siis.

Olen loppujen lopuksi simppeli ihminen, jonka perusarvoja ovat ihmisten välinen kunnioitus ja vastuun kantaminen. Arvostan elämän pieniä iloja, mielikuvitusta sekä ystävällisyyttä. Haaveilen uusista ystävistä, mutkattomuudesta sekä lempibändieni keikoista ♥