maanantai 14. maaliskuuta 2011

Jernujen kaa hautajaisis + day 27

Tiedättekö mitä? J-rock siunattiin juuri hautaan. Ainakin kuvainnollisesti. Keskisuomalainen-lehdessä, ihan tavallisessa päivittäissanomalehdessä, julkaistiin tässä hiljattain artikkeli, joka ilmoitti et j-rock on niin passé ja että k-pop on se nykyajan juttu. Kuvitelkaa. Nyt se on virallista valtamediassakin. J-rock on kuollut. Jopa minä kuuntelen tällä hetkellä korealaista biisiä. Kylmät luvutkin puhuvat karua totuuttaan, allkpop.com-sivuston suosituimmissa postauksissa on noin 1000 kommenttia, kun sisarsivuston tokyohive.comin vastaavissa noin 50. K-pop ja j-rock omaavat selkeästi hyvin samanlaisen nichen, sillä tämä uudempi tulokaslaji on selvästi vienyt kuuntelijaympäristöä edelliseltä. Musiikin tulemiseen ja menemiseen ei voi vaikuttaa, mutta pliis ihmiset, älkää ihan täysin hylätkö j-rockia. Käykää joskus edes haudalla muistelemassa. Kullatkaa vaikka se the GazettEn NIL tai An Cafen Gokutama Rock Cafe, kullatkaa nuoruuden ernuajat. Älkää antako autotune-backstreetboys-näyttelijä-PAHUUS-kaunistyttöpoika-korvamato-kornupopparien mädäntää mieltänne IHAN TÄYSIN.

Ja sitten muihin aiheisiin. Tänään oli kans se äikän esseekoe. Kaikki aiheet oli suoraan sanottuna aika tylsiä, ja inspis ei ollut ihan huipussaan sitä koetta kirjoittaessa. Essee ei siis ollutm eikäläisne parhaimmistoa, mutta olisin tyytyväinen esimerkiksi 40 pisteeseen (vaikka en ole koskaan saanut esseestä 45p huonompaa...), koska se ois tekstitaidon kaa suht varma E. Täl viikolla ois luvassa myöskin enkun ylppärit, mut niistä en jaksa turhia stressata. Eniten todellaki mietityttää matikka ja kemia.

Tänään on ollut vähän parempi päivä. Japsien ydinvoimalajutut on ahistanu vähän (yöllä heräsin ja toivoin et ois jo aamu et jaksais raahautuu kattoo uutiset) ja muutenkin oma avuttomuus tuntuu niin ahistavalta, kuten aina luonnonkatastrofien aikaan. Positiivista on, että oon ehkä saanut järkättyä itselleni jotain kivaa menoa ens viikoks. Toivottavasti suunnitelmat toteutuu!

Haaste: Day 27 - Tyhmin kuva jota olet ikinä nähnyt
Tää on osin insideläppä, mut:

2 kommenttia:

  1. Jos musta on kiinni nii ei kyllä kuole ei pitkään aikaan ! @@ Vaikka on joku kortsupoppikin ihan jees, mutta loppijenlopuks kyllä parhaat japsirokkibändit hakkaa kaiken muun musiikilta imo !

    Tsemppiä kirjotuksiin~

    VastaaPoista
  2. Näin on! Pidetään jrock elossa vaikka tekohengityksellä! Aina tulee olee parasta.

    ^^/ Kiitos!

    VastaaPoista