lauantai 5. maaliskuuta 2011

The CD that outsmarted me + muita musajuttuja + day 23

Heissan! Meikäläinen on tässä lauantina noussut reippaana klo 8 ylös, ja luvassa olis tänään todennäköisyyslaskua. Siis mä hypin innosta... Mun tekstitaidon alustavat tulokset oli ihan kohtalaisia, kahdestra vastauksesta olin saanu oikein hyvät pisteet mutta yhdestä vaan kaks. Toivotaan että sensorit on kilttejä ja ei lähde tosta enää pudottelemaan. Mullakin on mielenterveys 8<

Mutta niin, itse siihen asiaan. Taidan olla vähän rakastunut. GEMINIn rajoitettu painos ilmestyi elämääni pakattuna punaiseen muovikoteloon, johon itse CD-kotelon voi sujauttaa. Jostain syystä tämä muovikotelo jaksaa riemastuttaa meikäläistä oikein olan takaa (Hulluilla on halvat huvit vai miten se menee...) Rajoitettu painos sisälsi siis itse seedeen ja DVD:n jossa oli musavideo ja making-of. Ainakin tässä rajoitetussa painoksessa on itse levyyn painettu yhden jäsenen kuvan (meizillä Hiroto) joka on myöskin jokseenkin piritävä yksityiskohta. Muutenkin diggailen levyn ulkoasusta kovin, mielenkiintoinen muttei liian futuristinen.

Se sisältö sitten. Rauhallista ja maalailevaa, mitä nyt välillä vähän innostutaan Stargazerin kaltaisiin lurituksiin. GEMINI on jokseenkin hyvää rentoutusmusaa, kolmessa gemini-biisissä meno yltyy suorastaan ahdistavaksi. Tämä on muuten ensimmäinen kerta kun Alice Ninen alppaa kuunnellessa tulee ajatelleeksi, että levyn kappaleet muodostavat selkeän ja loogisen albumikokonaisuuden, pisteet siitä! Mutta mitä sitten tarkoitin otsikolla? Noh, levyllä on kolmen kappaleen "kokonaisuus", joka on tarkoitettu kuunneltavaksi yhdessä. Kyseessä on siis GEMINI-0-Eternal, GEMINI-I-the void ja GEMINI-II-the luv. Ekasta on tehty levyllä oleva musiikkivideo, ja seuraava on ainakin melodisesti jatkoa ensimmäiselle. Kolmoskappale on kuiteskin jännempi tapaus. Jos en aivan erehtynyt, niin se on jonkinalainen muunnelma tuosta ekasta.
Tässä vaiheessa meikäläinen joutui tietysti totaalisen hämmennyksen valtaan, sillä nämä toistuvat elementit eivät jotenkin vain avautuneet minulle. Lopulta tulin siihen tulokseen, että tämä albumi on yksinkertaisesti vain fiksumpi kuin minä, eikä meitsin kannata vaivata päänuppiaan yrittämällä avata itselleen näitä viiden jumalankaltaisen olennon hengentuotoksia. Täytyy vain hyväksyä että meidän kaltaistemme maan matosten on tyydyttävä alempaan asemaansa ;)

All in all, GEMINI lunasti oikeutetusti paikkansa lempparilevyjen kastissa, ja hyvällä musiikilla todistettiin olevan kaikenlaisia hienoja ominaisuuksia. Huonoksi jutuksi voisi kyllä mainita, että tän levyn matskuilla ei saada pystyyn mitään ylitsepursuavan energistä liveä, mutta totuus kai lienee että yhdeksikköpoikamme ovat jo kasvaneet ulos siitä entisaikojen riehumisesta...

Ne muut musajutut! Koska musiikkimakuni on näin nöyrästi ilmaistuna täydellinen, niin voin toki jakaa pari helmeä teidänkin kanssanne. Tällä hetkellä iskee pääasiallisesti kaikki missä on menoa ja meininkiä:


Tämänhetkinen koukutusbiisini... Olin ihan myrtynyt kun Meiju Suvaksen versio poistettiin, mutta tää on yhtä hyvä ellei parempiki!


Seungri vei kyllä kaikki sympatiapisteet kotiin viime postauksessa mainitussa BIGBANG-draamassa! Miekkosen soolotuotannosta tyksin.


These employees are jerks/And these arrows don't freaking work Tää on NIIN ihana! Ja en edes ole Ikea-fani... Dave Days on rakkautta.


I'm beautiful in my way/'Cause God makes no mistakes/I'm on the right track, baby/I was born this way En ole ehkä ihan eka joka ihkuttaa tätä... Muttakun tää sanoma on niin hieno! Rakastakaa ihmiset itseänne ja toisianne.


Oon tykännyt tästä niin kauan kun kuulin tän ekaa kertaa Shrek 2:sessa. Bonnie Tyler on mahtis!

Haaste: Day 23 - 3 asiaa joita haluat tehdä ennen kuin kuolet
Olen joskus listannutkin tällaisia juttuja vanhan blogin puolella! Mutta voin nostaa vielä tähän kolme niistä:

1. Haluan oppia rakastamaan ja kunnioittamaan itseäni

2. Haluan julkaista oman kirjan

3. Haluan nähdä mahdollisimman monta idoliani ilmielävänä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti