tiistai 8. maaliskuuta 2011

Otteita "jännittävästä" elämästäni ja day 24

Koin elämässäni äsken suuria kauhun hetkiä, kun uskollinen kumppanini a.k.a tietokoneeni alkoi pitämään aivan sanoinkuvaamattoman hirveää ääntä. Aluksi luulin, että naapurissa porataan, mutta sitten tajusin ettei huoneeni olen naapurien seinän vieressä, ja tajusin möykän tulevan tietsikasta. No, fiksailin jutun vanhalla, hyväksi havaitulla konstilla eli hakkaamalla mokomaa masiinaa. Onneksi toimi... Toivottavasti se hirveä ääni ei enää palaa takaisin!

Muuta jännittävää täällä ei oikeastaan ole tapahtunut. Tällä viikolla olen parina päivänä koulussa tentissä, ja ensi viikolla alkaakin sitten ne ylioppilaskirjoitukset. Vihdoin. Saa nekin hoidettua pois alta. Seuraava asia onkin sitten yliopistoon hakeminen ja pääsykokeisiin valmistautuminen. Oon päättänyt että haen teologiseen ja humanistiseen englantia opiskelemaan. Opettajaksi ajattelisin siis ryhtyä, ja teologiseen haen todellakin siks että uskonto on musta todella kiinnostava aine. Toi englanti on enemmänkin sellanen backup-plan, mutta jos pääsen sisään niin voi hyvinki olla että sille tielle jään, sillä oon kummiskin aina tykänny englannin opiskelusta ja enkunopella on ihan hyvät chancet saada duunia myös ulkomailla. En tiedä ottaisko tohon sitten vielä AMK:iden puolelta jonkun mihin hakisin, mutta toisaalta sekä teologiseen että humanistiseen on kumpaanki kaks pääsykoekirjaa nii tuskin ehtisin lukea enempää... Humanistisesta kiinnostais muuten myös Itä-Aasian kulttuurien ja kielten tutkimus, mut haen sinne ehkä ens vuonna (olettaen etten tänä vuonna pääse mihinkään)

Mitää erikoista ei lähiaikoina näyttäis olevan kiikarissa (mittenniinolentylsä). Tällä hetkellä haaveilen kiireettömästä aamusta, jolloin voin nousta kaikessa rauhassa ja laiskotella puoleenpäivään juomalla teetä, syömällä jogurttia (ootteko maistanu niitä danonen sinisissä päniköissä olevia? Iiiihania) ja katsomalla Bridget Jonesin päiväkirjat-leffan (niitä harvoja oikeesti hauskoja komedioita!) No, ehkä torstaina, kun ei ole koulua...

Haaste: Day 24 -Tuorein sinusta otettu kuva (ei webkamerakuvia)
Aion säästää teidät tältä. Mulla on jo valmiiksi a face only mother could love, ja kuvissa näytän vielä kamalammalta kuin luonnossa. Tämän takia musta ei ole edes hirveästi kuvia (eikä mulla ole ollut kyllä kameraakaan puoleen vuoteen). Jos joku ihan välttämättä haluaa nähdä musta viimeks otetun kuvan, nii tsekkailee Paulan blogin. Kyllä se sieltä jostain löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti