sunnuntai 16. lokakuuta 2011

gbdffvsdfsd

Hej! Yksi viikko on taas lahnailtu elämässä etiäppäin ja ties kuinka monta on vielä edessä... Mulla on ollut aika perusperusmeininkiä, ei todellakaan mitään järin ihmeellistä. Periodi alka vedellä viimeisiään ja filsan luennot loppuikin maanantaina. Kotona olikin ohjelmassa tenttiin paahtamista, meillä on Uuden Testamentin eksegetiikkaan aika mukaisa määrä luettavaa ja joku Paavalin ristin teologia on tullut opittua jo useampaan otteeseen... Toisaalta jossain oikiksessa on varmasti vieläkin päätä huimaavammat sivumäärät, joten turhia tässä valittelemaan.

Keskiviikkona oli rasittava päivä, lähinnä siksi että se maanantaina iskenyt hervoton flunssa päätti iskeä just tänään. Ärsyttävää, varsinkin kun viestinnän ja vuorovaikutuksen tunnilla piti pitää paneelikeskustelua ja ei ollut helppoa kun ääni oli niin käheä. Muutenkin mulle on käytännössä katsoen mahdotonta pitää nokkaani ummessa, joten äänestä ei ollut illalla jäljellä oikeastaan mitään. Koulun jälkeen kävin siis Maailmanvaihdon (järjestö jonka kautta hain vapaaehtoistyöhön) järjestämässä infoillassa, jossa juuri kotiin palanneet vapaaehtoiset kertoivat kokemuksistaan. Lähinnä ilta suunnattu siis niille jotka vasta suunnittelevat hakemista, mutta kyllä oli mustakin mukava olla kuuntelemassa vaikkei kukaan puhujista olltukaan alueella jonne itse olisin suuntaamassa. Ajattelin käydä kysäsemässä heiltä valintatilaisuudesta, joka ainakin itseäni jännittää ihan hirveästi. Ei ole kuulkaa helppoa yrittää peitellä mun luuseriutta :D Lopulta päätin vain suunnata kotiin ja jättää marraskuussa koittavan valintajutun ihan yllätykseksi sitten itsellenikin.

Torstaina oli normilagausta, ja perjantaina sitten koetti mun eka tentti eli filosofian. Ja rehellisesti sanottuna, oishan se voinut paremminkin mennä... Mutta kyllä mä taidan läpi päästä, ellei arvostelu ole ihan kohtuuttoman ankaraa. Mitä nyt kategorisesta imperatiivista ois voinu kirjoittaa vähän enemmän... Tentin jälkeen menin ystäväni Tiian kanssa kuolaamaan Leijonakuninkaan Diamond Editionia, joka siis julkastiin tänää! Mullahan on LK vaan videona, retroa... Kuolaamisen jälkeen painuttiin jäätelölle (ai miten niin kukaan ei enää syö jäätelöä näin kylmällä....)

Flunssan ohella tän viikon ikävyysjuttuihin on kuulunut myös mun iho, joka ei näytä ihan niin hirveeltä kun pari viikkoo sitte mutta aika kamalalta kummiskin. En yhtään tiedä mistä mokoma oikeen johtuu! Äiti epäilee et akneiho muistuttaa taas olemassaolostaan, mut kuulostaa aika omituiselta kun kummiskin söin sen lääkekuurin viime syksynä... Ja toista en halua nyt pariin vuoteen vetää, kaksi kertaa viiden vuoden sisään on aika kova juttu jos mietitää millasta tavaraa se Roaccutan on.

Ensi viikolla ois luvassa kivaa. Tai no, alkuviikko ei ole kiva, meillä on viestinnästä ja nuorovaikuttamisesta tentti, joka piti alunperin olla ennen koko kurssia. Tämä ei onnistunut, ja nyt oon jo unohtanu kaiken mitä tenttimatskussa sanotaan. Maanantai on mulla onneks kokonaa vapaata, eli siinä menee rattosasti jotain äänenkäyttöä päntätessä ja viimeistä pikku puhetta valmistellessa (joka videoidaan, jäiks!) Mutta keskiviikkona Paula kotiutuu Pariisista ja tulee loppuviikoksi tänne. Edellisten kokemuksien perusteella luvassa on siis huonoa musiikkia, älyvapaata insideläppää ja mahdollisesti jopa mun nerokkuutta hipovaa tarinankerrontaa! Lookin' foward to it!

2 kommenttia:

  1. Yritä olla stressaamatta liikaa, eiköhän ne tentit loppujenlopuks ihan hyvin mene ! Tai edes jotenkin. Eikä maailma kaadu siihen, jos kaikki ei aina ihan putkee suju ! Ja jos stressaa liikaa niin se kyllä näkyy ihollakin, kannattaa siis miettiä, olisiko siinä joku syy tuohon iho-ongelmaan !

    Koitahan parantua ! :<

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kannustuksesta kultaseni! Oot oikeassa, oon ottanut sen linjan että jos kursseista läpi päästään ja opintopisteet saadaan niin sitten ei jäädä enää niitä märehtimään! Oon vaan luonnostani aika täsmällinen ja siksi alan helposti stressailemaan... Oon kanssa miettinyt stressin osuutta tohon ihon kiukutteluun, mutta toisaalta mun iho ei yleensä ole ollut taipuvainen stressiin reagoimiseen, enkä nytkään oo tuntenut itteäni silleen ihan poikkeuksellisen stressaantuneeksi, joten tiedä sitten...?

    Ja yritetään! Aika lailla voiton puolella aletaan jo olla, jos vaan tosta yskästä pääsis eroon :)

    VastaaPoista