sunnuntai 14. elokuuta 2011

Tiedän mitä tein tällä viikolla

Ja kohta tiedät sinäkin!


Olen...

...kärsinyt jatkuvan epävakaisesta säästä

...läpikäynyt ulkonäköahdistuksen jos toisenkin

...syönyt aamupalaksi vanukasta ja pullaa (mun elämäntavat <333)

...hyvästellyt Amerikkaan lähtevän pikkuveljen

...(k)itkenyt ja unelmoinut

Oli pakko ku tää on vaan niin story of my life... Pölläsin jonkun tumblrista, en muista nikkiä, SORI!

...shoppaillut söpön mekon ja muuta mukavaa

...lopettanut psykoterapian

...ollut aikaansaamaton

...käynyt kaksi kertaa ulkona syömässä! (Yleensä meidän perheessä käydään noin kerran puolessa vuodessa...)

...joutunut syvään eksistentiaaliseen kriisiin huomattuani, että tunnistan SHINeen jäsenet. Hoidatin järkytystäni morsoterapialla. (Nämä kaksi ovat selvästi jonkinlaiset kosmiset vastavoimat keskenään)


Morso ja Luciferin kaverit
...saanut kuulla vanhempieni palanneen blogini pariin. (Asian tullessa ilmi äidin ilme oli vähän samanlainen ku Jongh... jollai random sinipaitasella shineellä tossa ja iskä vaa hekotti) (moi äiti ja isä)

...kuunnellut paljon melankolista musaa

...käynyt serkun synttäreillä

...vaihtanu blogin ulkoasun! (En kyllä sen uhoamani jutun takia. Arisujen Heart of Gold oli OK, aika retro eikä nii hyvä kuin geminiä ennen tulleet, mutta OK)

...lenkkeillyt mukavasti


...törmännyt tavallista enemmän kaikkiin laitapuolen kulkijoihin

...ihmetellyt syksyn saapumista

...päättänyt leikkaavani ensi vuonna lyhyen tukan (en siis sikalyhyttä, mutta aika lyhyen... Mulla on ollu viimeks lyhyt tukka joskus päiväkodissa :D)

...kumastellut Disneyn ja muutamien j-rokkareiden (mm. Plastic Tree, Nightmare ja Ayabie-Aoi) ensi kuussa ilmestyvää kollaboraatiolevyä

...kirjoitellut turhanpäiväisiä blogipostauksia

ELI AIKAMOINEN VIIKKO SIIS.

Haaste 2: Päivä 20 - Tänä kuukautena
Jaa-a, enimmäkseen oon töissä ollut? Ei mitää koviin ihmeellistä. Kesän loppua on ollu ilmassa, vaikka jotkuthan lupailee et jatkuis syksyyn asti. Kuun lopussa alkaa opinnot. Hrrr. Jännittää!

2 kommenttia:

  1. No johan on sattunut ja tapahtunut ! Meikäläisen viikkoon jos vertais niin... Huhhuh XD Ja tämä on ollut meikäläisellä vähän tapahtumarikkaampi viikko, mut sinä menit ja löit mut 6-0 >:O

    Ps kiva tää uus ulkoasu ! Meikäläisen reaktio oli vähän samankaltanen ku Jooniella tuossa sivupalkissa -hellanlettas mielessä siis. Mietin, että enkö klikannukkaan sun blogiin.. XD Mut joo ! Keep going ! Jos jokanen viikko on tämmönen nii saisit olla onnellinen. Ja ainakin täällä sää on ollu nätti niin sekin ongelma korjautuu eiks jeh !

    VastaaPoista
  2. Nono, voisin pikemminki sanoa, että saan asiat vaan kuulostamaan tapahtumarikkaammilta kuin ne on ;)

    Kiitos kehuista, ei ihme jos eka vähän ihmetytti kun se sama ulkka oli ollut blogissa jo yli puoli vuotta XD! Ja siis tosi onnellinenhan mä olisin jos nää kaikki ulkonäköahistukset ja shineekriisit ja hyvästit pitäis joka viikko käydä läpi... Mutta ei tää kyllä loppujen lopuksi kovin huono viikko ollut!

    VastaaPoista