maanantai 1. elokuuta 2011

Hymyile niin ne ei huomaa että olet kissa

Hellurei ja hellät tunteet! Uusi viikko on pyörähtänyt käyntiin ja meitsiä ei edes vähän sekaisin emnneestä unirytmistä huolimatta nukuta, mitä nyt töistä tullessani meinasin bussiin torkahtaa... Mullahan oli varsin extreme-viikko, sillä olin ekaa kertaan yksin kotona pitempään kuin viikonlopun yli ;O (Curlinglapsi eiku..) Ihan opettavainen kokemus, sain huomata että esim. keittiö ei siivoa itse itseään, vaan astiat ja homeiset ruuat vaanivat vaikka silmänsä sulkisi.

Enimmäkseen hengailin kotona, sillä ei töiden jälkeen oikein jaksanut pyörälenkkiä pitemmälle lähteä. Torstaina raahauduin tilaamaan stokkalta äidille tuolin, ja syyllistyin samalla vähän shoppailemaan.
 Olen kaipaillut pitemmän aikaan yleispätevää jokanaisen vakkariarsenaaliin kuuluvaa ruskeiden sävyjen luomiväripalettia. Ostin viime kesänä Sephorasta jo yhden neljän sävyn ehdokkaan tehtävään, mutta kyseisen paletin mattasävyissä ei ollut pigmenttiä nimeksikään, joten uusihan sitä piti sitten ostaa. Olin lukenut paljon kehuja uudistuneen halpissarja Wet n' wildin paleteista, ja päätinpä sitten ostaa vaivaiset kahdeksan euroa maksaneen kuuden sävyn Vanity-paletin, jossa oli kolme mattaruskeaa ja kolme helmiäisruskeaa.

Minulla oli itseasiassa ollut yksi kyseisen sarjan paletti jo ennenkin, mutta se oli uudistumista edeltäneeltä ajata. Duon sävyt olivat kyllä kauniit ja pigmenttisetkin, mutta niiden pysyvyys ei ollut järin kehuttava, edes hyväksi havaitun pohjustajan päällä. Näissä uusissa luomiväreissä ongelmaa ei ollut, vaikka kymmenen tunnin jälkeen miekki oli kyllä hiukan muhjaantunut, niin yleisesti ottaen pysyvyys on varsin hyvä. Ja oi, kuinka pigmenttisiä varsinkin mattasävyt ovat! Erittäin hyvä hinta-laatusuhde tässä paletissa kyllä. Himoitsen jo sarjan toistakin palettia - noloa kyllä - lähinnä sen nimen takia. Glittermusta-helmiäisharmaa-helmiäisvalkoinen-trio on nimetty Don't Steal My Thunderiksi, ja minä tässä keksin typeriä perusteluja sille miksi minun täytyisi tämä muutaman euron kustantava paletti käydä ostamassa. Ei, en myönnä olevani helppo...

Perjantaina lähdin suoraan töistä kohti Kiteellä sijaitsevaa mökkiä, koska villi huhu oli kiertänyt että Paulakin ajattelisi siunata kyseistä paikkaa läsnäololollaan ;O Harmiteltiin juuri vähän aikaan sitten kuinka ei ehittäisi enää kesällä nähdä, joten jälleennäkeminen oli enemmän kuin mieluisa! Verona oli tietysti se, että valvotua tuli vähän tavallusta enemmän, ja maanantaina viiden herätys ei välttämättä olisi kovin makoisa... Tosi mukavaa oli käydä piipahtamassa mökillä (savusauna ja järvi<3) ja jutella kaikenlaista Paulan kanssa ja ratkaista Vakavia Ongelmia.

Tää Tumblristaki tuttu kaveri kuvaa niin täydellisesti mun ilmettä kun Paula kommentoi et Daniel/Drama on Dalmatianin suosituin jäsen. Olen ylidramaattinen... kirjaimellisesti.
 Sunnuntaina otinkin sitten suunnan kohti kotoa ja olinkin yheksän aikoihin himassa. Tänään olin töissä ja harrastamassa jälleen shoppailua (Thunderluomiväri jäi kauppaan rahanpuutteen vuoksi). Lumenella oli kesävalikoimissaan aivan iiihana vaaleanpunainen luomari ja lisäksi päätän yrittää pelastaa kalkkunajalkani Doven astettain ruskettavalla vartalovoiteella. Saa nähdä mitä tässäkin käy... Kosdmetiikkaostoksia on kyllä tullut tehtyä vähän turhankin paljon viime aikoina, mutta minkäs sille voi että purnukoiden maailma on niin ihmeellinen!

No tulipas tästäkin sekava postaus... Mutta vähän viime päivien fiiliksiä siis tässä!

Haaste 2: Päivä 15 - Päiväsi
Noo, aamulla heräsin yllättävän virkeänä, söin aamupalaa ja hoidin aamuhommat, lähdin kauheessa paniikissa ku pelkäsin myöhästyväi bussista mut en sitte myöhstyny, menin töihin, lagasin töissä tavalliseen tapaa, ajelin kaupoille ja tapoin aikaa shoppailemalla kosmetiikkaa, menin terapiaan, tulin himaan, siivosin, datasin, vedin mäkkiruuat ja kohta suuntaan suihkuun ja nukkuu :--D

2 kommenttia:

  1. Kosmetiikkaa ei voi koskaan ostaa liikaa ! Harmi vaan, että hinnat ovat varsin ihania... :|

    Ps. nerokas tweettisi tässä lähihistoriassa (näkyy tuolla sivullakin~) tuli väkisinkin mieleeni ja nauroin mukavasti XD Sais Wet n wild tehdä kokonaisen valikoiman MBLAQ luomivärejä ja myydä niitä varsinkin Koreassa ja Japanissa XDD

    VastaaPoista
  2. No näinhän se on, mutta kulutusomatuntoni kolkuttaa... Se on kyllä niin tylsää kun selektiivinen kosmetiikka on niin ihanissa purtiloissa ja niitä on sitten pakko hiplailla ja sitten kun näkee hinnan niin suupielet venähtää..

    Siis tossa wet n wildin paletissa on saletisti joku taka-ajatus, koska ilman mblaq-kontekstia nimi "Don't Steal My Thunder" on iha sanahelinää. Kukakohan siellä mahtaa niin kauheesti pelätä Thunderin pöllimistä... MBLAQ-valikoima olis kyllä mun rahatilanteen loppu, oon liian helppo sellaiseen. Koreassahan mun apaisten asiakkaiden markkinapotentiaali on jo tajuttu, siellä tyyliin jokaisella kosmetiikkamerkillä on mainoskasvonaan joku poikabändi :D Meikit+miehet toimii. Aina.

    VastaaPoista