sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Kuulumisia

No jösses, onpa ollut taas viikko. Tai siis, tähän viikkoon on kuulunut vähän kaikenlaista up & down -meininkiä, jotenkin tuntuu että vielä ollaan vähän miinuksen puolella mutta enköhän saa tseni tästä koottua vielä. Olen saanut myös kokea miten oppiala voi alkaa salakavalasti vaikuttaa elämänmenoon: mulla on ollut koko viikon valtava halu kuunnella gregoriaanista kirkkomusiikkia.

Alkuviikosta varattiin mulle lennot Wieniin, jonne siis ollaan pariksi päiväksi suuntaamassa helmikuun lopulla avec Paula ja hänen äitinsä! En yleensä matkustele ihan hirveästi, joten tätä vuotta voisi kai ihan oikeutetusti kutsu reissuvuodeksi, kun kerta tien päälle lähdetään vähän useammin, huhtikuussa todellakin veljeä jenkkeihin katsomaan ja loppuvuosi vietetään maailman toisella laidalla. Wienissä en ole koskaan käynyt ja siellä onkin varmasti paljon kaikkea ihanaa ihmeteletävää ja Sephora.

Viime viikolla valittelin kuinka keskiviikko oli ihan tyhmä päivä ja ilmesesti samalla linjalla jatkettiin tälläkin viikolla. Mulla oli koulukriisi (tai tarkemmin sanottuna kirkkohistorian essee-kriisi), työkriisi, eksistentiaalinen kriisi ja apua-en-haluu-kuolla-kriisi. Kriittinen päivä, jos vois sanoo. Torstai meni alakuloisissa tunnelmissa, vaikka multa oli kaks luentoa peruttu. Katolisen kirkon historiasta keskiajalta jäi suunnilleen mieleen vaan se, mistä joulukuusiperinne on peräsin... Raahauduin myös pänttäämään noita korean koukeroita, kohta ainakin han'gul-roomalaiset aakkoset -translitteraatio pitäisi sujua ihan tuosta vaan. Toivon mukaa.

Perjantaina meni jo paremmin. Mentiin ystävän kanssa (saman jonka kanssa käytiin elokuvissa viimekin viikolla) katsomaan se Saapasjalkakissa, jota oli jo odoteltu ties kuinka kauan! Tykkään kovasti Dreamworksin Shrek-elokuvista, joten oli aika kovat odotukset tälle, ja siksi olin kain vähän pettynyt. Siis ihan hyvähän tuo oli ja katsomisen arvoinen kyllä, mutta juoneltaan aika sekava :/ Lisäksi jäi ärsyttämään, ettei siinä kerrottu miten Saapasjalkakissasta tuli palkkamurhaaja (mikä hän on Shrek 2:sessa), eikä elokuva muutenkaan tuntunut jäsentyvän loogisesti Shrekkien kanssa. Mukava päivä kuitenkin, käytiin syömässä ja pyörittiin kaupungilla. Yritän saastaa rahoissa, mutta retkahdin ostamaan korvikset.

Koulun alkuun orientoituminen on sujunut jotenkuten, mutta vielä vähän on onkelmia. Toisaalta mulla ei kyllä hirveästi ole edes aikaa mennä mihinkään sosiaalisiin tapahtumiin, koska tentteihin pitää lukea ja esseitä rustata, varsinkin nyt ku tenttejä edeltävän viikonlopun häsään Itävallassa. Ehkä tämä tästä.



Nimi: Lindt Creation Strawberry
Paino: 150g
Hinta: Viitisen euroa, itse ostin alesta

Näin kalliilta suklaalta sopii odottaa jotakin. Tumma suklaa oli 70% ja maultaan hyvää, ei hirveän makeaa muttei kitkerääkään, hieman kermaisen oloista. Mansikkakastikkeessa oli mukavan rikas maku, ja sen makeus teki kokonaisuudesta tasapainoisen. Sisällä oleva mousse teki suklaan tekstuurista miellyttävää. Oikein hyvää suklaata siis, aika tyyristä vaan.

Mulla on toinen Lindtin levy tässä kesken ja voin sanoa että se on sellaista herkkua että oioi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti