perjantai 6. tammikuuta 2012

Hyvin tarttuu taimen

Vai olisko se sittenkin lärvikala?

Vuosi on vaihtunut ja hyvillä fiiliksillä ollaan päästy aloittelemaan vuotta 2012! Paulahan todellakin tuli aattona tänne käymään ja viime päivinä olenkin muun muassa...

...kauhistellut nuorison holtitonta rakettienampumista. Liikkuvasta autosta viattomien sivustakatsojien päälle, really, ihmiset, really?

...päästänyt helvetin irti kun Hello-levystä ei saanutkaan keräilykorttia, vaikka muut olivat saaneet :< Julietestakin tuli vaan ___yhteiskuva. EIKÖ LÄPYSKÄLEVYISSÄ OLLUT JO IHA TARPEEKSI, SM?

...maistanut ekaa kertaa sushia. Taitaa jäädä myös vikaksi kerraksi ainakin joksikin aikaa, ei nimittäin ollut ihan mun juttu.

...keskustellut kaikenlaisista maailmaa syleilevistä aiheista, kuten vaikkapa popmuusikoiden housuista

...kuunnellut vähän kaikenlaista musaa ja kärsinyt sellaisesta vaivasta kuin korvamadot.

...tehnyt yhden elämänsä typerimmistä päätöksestä lähteä kahdeksi viikoksi jenkkeihin lomalle. Tiedän kuulostavani piloile lellityltä kun valitan tästä, mutta joudun olemaan kahdeksan päivää poissa koulusta ja mun opinnot ottaa siitä aika kovaa turpaa siitä. Ois pitäny suosiolla jäädä himaan. No, turha enää tässä vaiheessa katua, nautin sitten lomasta kaiken ylimääräisen päänvaivankin edestä.


...miettinyt elämän suuria kysymyksiä. Tämän arvoituksen nostatti They're taking the hobbits to Isengard -video.

...katsonut paljon elokuvia, teatteriinkin raahauduttiin katsomaan Herra Heinämäki ja leijonatuuliviiri. Sekä minä että seura tykättiin!

...taistellut luonnonvoimia vastaan matkalla huoltoasemalle kahville

...joutunut kuulemaan SHINeen Hellon niin monta kertaa, ettei varmaan neljän käden sormetkaan riitä laskemaan. Onneksi ostin sen levyn Paulalle, että se ehtii kuluttaa sen puhki ennen kun seuraavan kerran nähään... No ei mulla nyt niin paljoa Helloa vastaa ole, tanssikoreografian tekijähän on tunnetusti niitä ihmisiä joilta vielä löytyy sitä paljon puhuttua TOLKKUA tässä hullussa maailmassa!

...saanut taiteellisia valintojani ylenkatsovaa palautetta ykkösfaniltani 8(

...tiivistetysti pitänyt ihan hirveästi hauskaa!

Oikein makoisa vuodenalku siis ollut, katsotaan nytten miten tämä sitten tästä lähtee kulkemaan!

2 kommenttia:

  1. Oon samaa mieltä ton rakettien ampumisen suhteen... Meikäläinenkin jäi melkein raketin hyökkäyksen kohteeks taas vaihteen vuoks.. 8<

    Se on niin kldgkzjfkljkdögjkzdgnkn kun tulee pelkkä ryhmäkuva, joka näkyy jo kaikkialla ! ;__; Haasta ne oikeuteen. Eikun. mitäh.

    Ja nyt annan sulle tehtävän ! Selitäpäs mullekin popmuusikoiden housuista ! XD ~

    Plus kerro mikä on korvamato.. Vai luinko ees oikein, en oo varma XD

    Ja hyvä että on ollut hauskaa ! ^^ Häppiii nyy jear !

    VastaaPoista
  2. Voi ressukkaa :< Jotkut saisivat todellakin ajatella vähän meitä muitakin. Kun ne raketit ei ole mitään turvallisia leluja.

    Oikeutta tässä todellakin tarvitaan! Suunniteltiin kyllä Paulan kanssa, että kun siinä tuli mukana joku läpyskä jossa oli meiliosote johon vois lähettää hakemuksen SM:lle, että pistettäis kaikki mutkat suoriks ja lähetettäis sinne "pari" valitusmeiliä kaikista SM:n rikoksista ihmisyyttä vastaan... Ei kyllä ihan toimeennuttu tässä.

    Noh, Paula kyllä nylkee mut nyt elävältä kun kerron, mutta me päiviteltiin pääasiassa japaninkielisen Luciferin kannessa näkyviä housuvalintoja, koska ne on a) liian kireitä b) niissä on täysin mauttomat yksityiskohdat. Konservatiiviset mummot tässä terve...

    Korvamato on joku biisi/osa siitä, joka jää päähän soimaan... Ja sattuneesta syystä se biisi on yleensä joku tosi ärsyttävä ja joissai tapauksessa tekee mieli koko ajan laulaa ääneen!

    Sitä samaa teikäläiselle :)

    VastaaPoista