perjantai 3. helmikuuta 2012

The temperature drops, and your shivers freeze all the rivers around

Hyviä juttuja
- Tää viikko on sujunut keskimäärin vähemmän ankeissa ja koomaisissa fiiliksissä ku pari viimestä! Yay!

- Sain luettua mun toisen tenttikirjan

- Mulla on ilmeisesti viikon pääsiäisloma yliopistolta, eli jenkkien matkaan tuhraantuukin ehkä vaan yks opiskeluviikko \o/ Lalalaa!

- Sain vähän suunniteltua sitä mun kirkkohistorian eeseetä josta käy syyttäminen ainakin osaa mun stressinäppylöistä

- Me saatiin videokamera! Vaikka hirveesti en ehkä videoilekaan niin ainakin tulevaisuudessa videopostausten laatu voi nousta.

- Ollaan tässä perheen kanssa lähdössä tänään Paulan perheen luokse kyläilemään viikonlopuksi!


Huonoja juttuja
- Vaikka tykkäänkin talvesta, niin pakkanen sais kyllä pysyä -10 yläpuolella. Naamakin jäätyy lenkkeillessä. Kaikki rispekti teille vähän pääkaupunkiseutua pohjoisemmassa eläville.

- Suunnittelusta huolimatta kirkkohistorian esseetä ei ole vielä tullut varsinaisesti aloitettua...

- Toi sää täällä pääkkäriseudulla. Useempi sata kolaria sattunut, saa nähdä selvitäänköhän me täältä koskaan matkaan.


WTF-juttuja
 Allkpop-sivulla oli mielenkiintoinen uutinen: Korealaisessa tv-ohjelmassa oli esiintynyt 14-vuotias suurperheen poika, tavallinen tallaaja, joka oli kertonut siitä, kuinka hän joutuu kotona hoitamaan pikkusisaruksiaan. Tätä kaveria oli sitten sosiaalisessa mediassa tituuleerattu söpöksi ja sen sellaista, ja tämämpä seurauksena useampi viihdealan yhtiö, mukaan lukien kaikkien suuresti rakastama SM Entertainment, oli tullut ehdottelemaan pojhalle että mitä jos tulisit harjoittelijaksi. Että tästä sitä nähdään, millä perustein toi SM:kin rekrytoi tyyppejä... No, jos poika päättääkin yrittää idolinuraa niin eipä hirveästi tule enää sisarusten naamoja nähtyä.

Tässä olisi taas uusi kohta tähän jo lähes kuuluisaan "miksi vihaan SM Entertainmentia" -listaan. Vaikka tuskin muut korealaiset levy-yhtiöt niin paljon puhtoisempia ovat, niin SM:stä on itselleni tullut tämän mielivallan kasvot. Vaan tossa SHINeen uutta livelevyä kuolaillessani aloin miettimään, että kukakohan täällä on se, joka sitä petoa kaltereiden välistä ruokkii... Musiikkiteollisuuteen liittyy mahdoton problematiikka, voi sanoa että pitää kyllä bändiestä mutta vihaa SM Entertainmentia, mutta sitten voi kysyä että kuinka pieni osa SHINeestä tai Super Juniorista tai SNSD:stä ei ole levy-yhtiön kehittelemää... No, itse olen ratkaissut tämän sillä että ostan levyjä mutten muita oheistuotteita.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

  1. Hyvä kuulla, että kaikki rullailee hyvin ! Saat lisää hyvää tuonne hyviä juttuja listalles : maanantaina kuuleman mukaan nousee lämpötilat -10 tienoille ! \o/ TÄTÄ ON ODOTETTU ! Siellä varmaan lukemat on vieläkin lähempänä nollaa. Paljonko muuten siellä pääkaupunkiseudulla on pakkasta noin yleisesti aina talvisin? Alkoi mietityttämään tämä ! Tuo mulle hyviä uutisia, kun kerta muutan sinne parin kauniin vuoden päästä. Haluun eroon Venäjän puolelta tulleista pakkasista !

    Ja WTF @ wtf-jutulle..... Huooooooh (.___.);

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh jes! Ulkona voi viettää vähä pitemmän aikaa ilman että järki jäätyy. Ja erityisen hyvä teille siellä Siperian tuulissa kärvisteleville :D Täällä yleensä on talvella n. +2 - -10 -akselilla, mutta tällasinpa kylmempinä aikoina saattaa sitten laskea sinne -20. Harvemmin sitä alemmaks.

      Mä tässä jäin miettii että onko toi huoooooh mulle vai SM Entertainmentille vai kenties kummalleki.. XDD

      Poista
    2. Älä pelkää, huooooh ei TODELLAKAAN ollut sulle ! XDDD

      Poista
    3. Hienoa, pelkäsin jo että mun loanheitto SM:lle meni vähän överiksi :D

      Poista
  2. Toi kirkkohistoria kuulostaa jotenkin toosi tylsältä... Mä varmaan kuolisin jos joutuisin tekemään jonkun esseen sellasesta aiheesta. Pidän toki vanhojen kirkkojen arkkitehtuureista yms. jos se edes liittyy tohon kirkkohistoriaan. x3

    Minäpä pistän paremmaksi! Meillä on aamuisin lähelle -35c, joten kylmä on. Asun Itä-suomessa ja kaikki pakkaset tuntuu tulevan jostain Siperiasta..

    Mäki huomasin ton jutun tuolla Allkpop-sivuilla, kun selasin facebookkia, mutta ei tullut edes luettua koko artikkelia.. Luin vain otsikon ja skippasin koko jutun, en edes tienny mistä siinä oli kyse. Vai että 14.v söppänä poika. Tässä näkee, miten mediaan voi nousta hyvällä ulkonäöllä tai millä perustein esim. SM Entertainment valitsee harjoitteliansa.
    Minusta parhaimpia levy-yhtiöitä mitä Koreasta löytyy on mm. YG Entertainment, J Tune Camp ja JYP Entertainment. Mutta en kyllä ole mikään paras mahdollinen ihminen näitä levy-yhtiöitä arvostelemaan...
    Hyvää sunnuntain loppua sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo, tää on ihan makuasia, mä itse diggaan kirkkohistoriaa tosi paljon, koska siihen todellakin liittyy niin paljon juttuja, mukaan lukien vaikka toi arkkitehtuuri :D Meidän ekat luennot vetänyt lehtori taisi itseasiassa olla nimenomaan kirkkotaidehistorioitsija... Eniten mua ahistaa tossa esseessä se, että siihen pitäisi keksiä tosi hyvät lähteet.

      Joo-o, saatte todellakin tuntea Siperian nahkoissanne! Olen kauhulla katsonut pohjoisempien paikkojen lämpötiloja ja pitää kyllä sanoa että sääliksi käy teitä :D Onneksi ensi viikolla pitäisi hellittää!

      Kyllä! SM on kyllä sellainen kepulifirma että iha puistattaa... Itsellänikin on jossain määrin positiivisempi kuva muista Korean levy-yhtiöistä, vaikka kuten itsekin sanoit niin se mitä me todella tiedetään on loppujen lopuksi aika vähän. Mulle tulee jotenkin aina mieleen yhen fanin kyhäämä "esittelykuva" Korean kolmesta suurimmasta levy-yhtiöstä (YG, SM, JYP). Kuvassa sitten YG:n toimitusjohtaja toteaa "Minun artistini ovat parhaita", JYP:n johtaja J.Y.Park sanoo "Minä olen paras" ja SM:n toimitusjohtaja heittää perään: "Raha on parasta!" :DD

      Kiitoksia samoin!

      Poista