torstai 28. huhtikuuta 2011

Yök.

Alamäki. Rappio. Miten oikein pitäisi suhtautua siihen, kun bändi, joka on jo usean vuoden ajan hemmotellut meikäläistä julkaisemalla ainoastaan hyviä musiikkivideollisia biisejä, päättääkin julkaista jotain josta ainoa sana mikä mulle tulee mieleen on "yök". Kaikki hyvä loppuu aikanaan, I guess. Mutta ehkä bändin seuraavaa musiikkivideota voi jo kuunnellakin. Tääki on vaa lyhyehkö previewi, toki koko versiolle voi vielä antaa mahollisuuden, but I'm not very hopeful.



Tää biisi on teoriassa iha kuunneltava, mutta mulle tulee tästä jotenkin tosi epämukava fiilis. Ei sillee hyvällä tavalla, niin ku joissain biiseissä, vaan sillee.. no, yök-tavalla. Syytän tota intron kitarariffiä, se on kauhee. Jotkut on sanonu et soundi tuo mieleen vanhemman arisun. Ja sit toi video. Hyi. Liian epäarisu. Toi randomtyttö on tyhmä (ja se vois pukee päälleen). Shoun huppari on tyhmä. Toran auto on tyhmä. Sagan tukka on tyhmä. Hiroton tukka on viel tyhmempi. Naoo ei kehtaa ees haukkua kun se on niin syrjäänjätetty.

Ei näin, lapsukaiset.

No joo, tämän pettymyksen jälkeen voi suosiolla siirtyä fiilistelemään muita mahtisbändejä. Scandinavian music groupilta tuli tässä just eilen (kait) uus albumi Manner. Kuulostaa sikahyvältä setiltä, mitä oon pari biisiä kuullut. Käykää vaikka joutohetkinänne kuuntelemaan biisi "Hautojen yli"! SuGiakin oon kuunnellut. On se jännää ku niiden musiikki muuttuu vuosi vuodelta psykedeelisemmäksi... Mutta hyvää on silti. Niiltäkin tulee tässä kohtapuoliin (tai no, kesäkuussa) uus single, joka on kuulemma teemalauluna tankotanssivista miehistä kertovassa leffassa... Mielenkiintonen biisi tulee vissii olee.

Mulla oli muutenkin eilen aika kiukkupäivä (jota siis toi yllämainittu blue flame-pätkä ei millään tasoa parantanu). Useimmat asiat ei tuntunu vaan menevän putkee, RM hävis Barcalleki ja tippu Mestarien liigasta... Mutta kaikilla pilvillä on hopeareunus, sillä MÄ SAIN KESÄTÖITÄ!11 Taas saatiin osoitus siitä kuinka mun kuukausien itkeminen oli jälleen kerran turhaa :-----D En taida ikinä oppia. Mutta niin, vietän heinä-elokuun käytännössä kokonaan siivoamalla ja huoltamalla Helsingin urheilukenttiä. Ihan mukavaa että saa olla ulkona.

Ps. Katoin sen koko videon. Ei sytyttäny.

Haaste 2: Päivä 06 – Unelmasi

No onpa henkilökohtanen kysymys. Mut voinhan mä listailla tähän joitakin:

- Asua ulkomailla ja oppia puhuu jotain vierasta kieltä sujuvasti. Ja ylipäätään matkustella paljon ^^

- Haluan julkaista romaanin/runokokoelman/näytelmän.

- Haluan nähdä kaikki lempparibändini livenä.

- Haluan mennä naimisiin.

- Haluan elää pitkän ja onnellisen elämän (kuka ei?)

:)

2 kommenttia:

  1. Pitää olla samaa mieltä, toi preview ei oikein innostanut .___. Biisikin oli jotenkin.. Tylsä? Harmittaa sanoo tämmösiä. Lisäks harmittaa sanoo, ettei yhtään innosta kattoo koko PVtä... Mutta nooh, toivottavasti singlen muut biisit voittaa tämän !

    Vielä kerran onnee kesätyöpaikasta ! Ja voit aina välillä kirmaamassa tartanilla. Hehheh~

    VastaaPoista
  2. Niin, kyllähän se harmittaa näin jyrkästi kritisoida, muttakun odotukset oli kovat :( Mutta onneksi on ne singlen muut biisit! Ne kun voi olla hyviäkin.

    Kiitoksia kiitoksia :--) Nyt mun on kyllä pakko sanoa että mulle ei tuu "tartanista" mielee muuta kun se kastike... Syönkö liikaa vai mitä XD

    VastaaPoista