torstai 6. tammikuuta 2011

Att starta igen

Eli siis, tein päätöksen aloittaa rakkaan blogini uudestaan, aloittaa puhtaalta pöydältä näin uuden vuoden kunnialta (vaikka.. öh.. julkaisin jo yhden postauksen vuonna 2011 tuolla vanhassakin ^^'). Vanha Romantic? jää sellaisenaan tänne internetin ihmeellisen maailmaan, siellä saa vierailla, jos haluaa. (Edit: Muutin sen silleen ettei voikaan, liian typerää matskua) Mutta kaikki uusi höpinä tulee sitten tänne! Kuten tuolla oikeallakin sanotaan, käytännössä mikään ei muutu vaan kaikki tulee olemaan aivan yhtä tylsää ja korutonta kuten vanhassakin Romantic?:issa.

Eli samat kuviot, paitsi ulkoasun kanssa, johon päätin sitten laittaa Toran ja Sagan komeilemaan. Vanhassakin Romanticissa taisi olla kerran Alice Nine -lay, jossa oli Tora ja Saga, hups... Saga kyllä joutuu kärsimään aikamoisesta suitsutuksesta meikän ja Paulan keskusteluissa, kun ei satu kummankaan lempijäseniin kuulumaan (omat lempparini ovat Tora ja Shou, Paulan Nao ja Hiroto) ja siksipä hän saa olla se pahis joka lagaa ja vie Toran kyyryn. Silti kummankin ficeissä hän on melkein aina se kaikkien rakastama prinssityyppi, oikea mr. perfect... Mistäköhän tuokin : D

Mutta joo, tervetuloa vaan sekä kaikki vanhat lukijat (te kaksi...) ja mahdollisesti jotkut uudetkin. Eipä täällä hienosti oleilla mutta ehkä tämä passaa. Jos ei passaa... Tough luck.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti