maanantai 28. toukokuuta 2012

Hänen kulmakarvansa muodostavat tarkkaan harkitun kokonaisuuden

Mä olen aika tarkka kulmakarvoista. En mikään perfektionisti, sellanen joka ei edes anna kosmetologin nyppiä niitä kun pelkää että menee pieleen. Mutta musta kulmakarvat on vaikuttaa tosi paljon siihen, miltä kasvot näyttää, ja joissain tapauksessa vähän onnettomat kulmahaivenet vie huomion pois muusta lärvistä. Itse kannatan ehdottomasti luonnollisia kulmakarvoja. En ole oikeastaan koskaan törmännyt kokonaan piirrettyihin kulmiin, joista olisin ihan erityisesti pitänyt. Tyylinsä kullakin, mutta itse en kannata kulmista kokonaan eroon hankkiutumista. Vielä enemmän minua kuitenkin häiritsee kulmat, jotka ehdottomasti kaipaavat vähän nyppimistä. Valitettavan monille mieshenkilöille tekisi niin eetvarttia jos saisi muutaman karvan nypätä siitä silmien yläpuolelta pois.

No jaa, omatpahan ovat karvansa itse kullakin. Mä kuitenkin tykkään ainakin jossain määrin puunailla omia kulmahaituviani, ja tänään ajattelin höpistä vähän tähän hommaan käytetyistä tuotteista. Pohjatietona sanottakoon että mulla on varsin tuuheat ja tummat kulmat, joissa on luonnostaan suht hyvä muoto. Lähinnä nyppimistä pitää harrastaa kulmakarvojen välistä, sillä ne taapavat kasvaa hieman liian lähelle toisiaan, ja väliin jäävällä alueellakin kasvaa hajakarvoja. Koska kulmat ovat luonnostaan jo suht hyvät, mitään erityistä kulmakynää en omista. Kuitenkin haluaisin värin olevan hieman tummempi ja karvojen pysyvän jotenkuten ojennuksessa, joten vahat ovat enemmän mun juttu.


Tän Wet 'n' Wildin kulmakarvapaletin ostin itseasiassa vasta pari päivää sitten, ja kuten kuvasta näkeekin niin kyllä sitä on jo lähmittykin. Jossain päin maailmaa näitä on ilmeisesti eri sävyisiä, mutta Suomessa en ole nähnyt muita kun näitä Ash Brown -sävyisiä paletteja. Tähän siis kuuluu kaksi eri väriä, vaha, sivellin ja pinsetit ja löytyypä tuolta noiden välineiden alta peilikin. Pinsetit ovat liian jäykät kovin tarkkaan työskentelyyn mutta ovat ihan hyvät hätävarat. Sivellin on ihan ok, ei noin pieni ja halpa tietenkään oikeaa kulmakarvasivellintä voita.

Enimmäkseen olen käyttänyt tota vaaleampaa ruskeaa, sillä ainakin omissa kulmissa se näyttää aika tummalta. Tämän takia en ole tuota toista vielä uskaltanutkaan kokeilla, pelkään että lopputulos on överi... Mielestäni väri toimii ihan ok, vaha voisi olla vähän pehmempää, tuota kun on vähän hankala lähmiä sitten sinne kulmiin. Yleisesti ottaen vähäiset kokemukset ovat kuitenkin olleet positiivisia! Välillä kuitenkin tuntuu että väri jää liian tummaksi, joten ihan vaaleille en tätä ainakaan suosittelisi.

Aivan ihastuttava toi mälli tossa :D
Vähän pitempään olen käyttänyt tätä Lumenen kulmakarvavahaa, josta on kyllä kaikki purkkiteksti kulunut pois vaikkei tämä ole kun ehkä vuoden vanha. Tämä on siis varsin nestemäistä vahaa josta lähtee hyvin hennosti väriä. Todella nopea ja helppo tapa saada kulmat skarpeiksi, ja kyllähän mä olen tästä tykännyt. Lähinnä ärsyttää että tuo tarttuu joihinkin kohtiin vähän enemmän kun toisiin ja se saattaa näyttää läheltä katsottuna tyhmältä. Pikkuvikoja lopulta, yleisesti ottaen tosi kiva tuote sellaisille jotka eivät hirveästi tummennusta tarvitse vaan lähinnä haluavat terävämmän ilmeen ja vähän väriä.

Vaikka joskus tuuheat kulmat ovat vähän ärsyttäneet, kun itse en uskalla lähteä hirveästi nyppimään ohuemmaksi ja aina välistä tulee muotiin sellaiset ohuet. Mutta toisaalta kun miettii että jotkut tuskailevat taasen liian vaaleiden ja näkymättömien kulmien kanssa, niin sopiihan sitä oikeastaan olla aika iloinen, että omien kulmien meikkauksesta pääsee loppujen lopuksi aika vähällä vaivalla.

4 kommenttia:

  1. Myönnän, että itellä on pienoinen kulmakarvafetissi. Lähiaikoina oon ollut liian laiska huolittelemaan omiani (ai että inhoon sitä), mut toisten kulmia on ihanaa katella~ Ja kun nuo miekkoset mainitsit, niin myönnän senkin, että rakastan ukkoja, joilla on kivat kulmakarvat. Seriously, ne näyttää niin fsdhih<io HYVÄLTÄ ! *-* Toki kaikille ei sovi kaikki mut en puhu tästä enempää tai saat sivun mittasen kommentin XD

    Haluisin kokeilla jotakin tommosta palettia ! Nykyisin käytän vaan luomiväriä, mut ihan hyvin sekin on toisaalta toiminut. Mut Suomessa, ja varsinkin Joensuussa, on mun mielestä hurjan huonot kulmakarvatavaravalikoimat :/ Kirjotetaankohan se ees yhteen.. Mut joo, varsinkin, jos vähän vaaleempaa etsii! EI LÖYDY YHTIKÄS MITÄÄN. Tämä ei tällä hetkellä ongelmana ole, kun tukan väri on tummempi, mut sävyvalikoima ainakin on imo surkea :( Valitukset part 666, koita kestää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä, nätit kulmakarvat on kyllä *_* Jotenkin vaan ajatellaan usein ettei miesten kulmakarvoilla ole väliä, noilla nätysköillä kpopparipojillakin on usein ihan hirvee kulmakasvusto vaikka muuten oisi naama niiin viimesen päälle. Iha hölmöä.

      Olet niin oikeassa, siis Suomessa ei löydy melkein yhtään oikeesti VAALEILLE suunnattua vahaa tai muuta mönjää. En ole ainakaan ikinä nähnyt! Jollain laajan sävyvalikoiman omaavalla ammattisarjalla (tyyliin MAC tai MUS) saattais ehkä joku puuterimainen väri vaaleemmilleki olla mutta muuten kyllä ei. Ja täällä kun on niitä luonnostaankin vaaleatukkaisia jotka ehkä haluis sinne kulmiin jotain laittaa ilman että kulmat näyttää ylimeikatuilta...

      Poista
    2. Tästä tulikin mieleen, että Suomessa tosissaan taidetaan unohtaa, että porukka on yleensä aika vaaleeta -ei pelkästään (kulma)karvoitukseltaan vaan myös naamaltaan. Tarpeeks vaaleen meikkivoiteen löytäminen on jotenkin hurjan vaikeeta ! >_> Ja sit kun sen pitäs olla vielä hyvä niin jejeje.

      Poista
    3. No niinpä! Tosin on otettava huomioo että useimmat sarjat täällä meidän markkinoilla on ulkomaalaisia, ja siksi ehkä niissä ei ole otettu huomioon tätä kalpeaa kansaa. Mutta kyllähän se korpeaa. Oon kuullut että selektiivisillä merkeillä ois yleensä enemmän sävyjä myös vaaleille (no tossa mun käyttämässä lancomessa ei ainakaan ole) mutta monesti oon lukenu hyvin kalpeiden tyyppien tuskista tässä asiassa :<

      Poista