tiistai 7. helmikuuta 2012

Videokameran testailua aka maailman jäisin huonevideo


dfdgghgh by Kara0kara

Riemuitkaa, ette tällä kertaa joudu katsomaan mun paviaaninaamaa vaan esittelen teille mun huonetta. Kuten tossa alussa sanoinkin niin tää kamera on iha minimiasetuksilla ja kaikki videot ei tuu vastaisuudessa oleman näin huonolaatuisia. Ja pahottelen vielä yleistä jäätävyttä ja sitä että heiluttelen tota kameraa puhuessani... Kyllä nää taidot vielä tästä kehittyy...

6 kommenttia:

  1. pikselimössöö liimattuna kaapin oveen... OLETKO NYT TYYTYVÄINEN TÄSTÄ?!! hei bongasin mun antaman juomapullon sun pöydältä jeejee hyvä minä jee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen äärimmäisen ylpeä pikselimössöistäni. Kyllä vain, HYVÄ SINÄ!!1 ;)

      Poista
  2. Kivan viedon oot kuvannu. Yleiset jäätymiset kuuluu asiaan. :D Itekki varmaan jäätyisin. Sulla on tosi kiva huone. Tollanen kodikkaan sotkuinen (hyvällä tavalla) melkein kun mun huone. Mullakin on koko huone täynnä kaikkea mitä on tullut kerättyä elämän varrella mm. matkalippuja, karkkeja, matkamuistoja, simpukoita.. Äiti aina valittaa miten sotkuinen huone mulla on ja että voisin heittää jotakin poiskin. :D Mutta kun niillä tavaroilla on tunnearvoa.

    Tosi siivosin minä pahimmat sotkut pois kaapista kun muutettiin vähän aikaa sitten huoneeni järjestystä. Sain yhden puhtaan seinän vapaaksi niin siihen saan kuulema taulu TV:n. ;D Ja sitten pääsen liimailee lisää julisteita seinälle, josta porukat ei ikinä lämpene ku ne pilaa kuulema tapetin... No jaa omapa on huoneeni. Olisin halunnut nähä tarkemmin, että mitä julisteita sulla oli seinillä ku en oikeen kerenny nähä, mutta bongasin ainakin An Cafen, MBLAQin + Thunder ja muita kivoja.
    Ja sun levykokoelmaa olis kiva tutkia tarkemmin. :D Sry oon kauhee tungettelija. Nii ja muuten millä kameralla kuvaat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :D Mukavvaa tietää että joidenkin käsitys hyvästä järjestyksestä on yhtä löyhä kun mulla! Mäkin saan aina kuulla urputusta äidiltä tästä tavaran määrästä, tosin se itsekin on vähän sellanen ettei se tykkää heittää pois joten ehkä se vähän ymmärtää.

      Siinä missä vierastan ajatusta järjestyksen vaihtamisesta niin sillo tulis ainakin siivottua! Mullekin on valitettu noista tapeteista joskus mutta IDGAF. Voin vaikka laittaa joku päivä kuvia noista julisteista ja muista, niitä kyllä piisaa aika lailla ties mistä kuva-aiheista :D Tässä videos oli todellaki vähä heikko laatu.

      Ääh, mitää tungettelua, itsekin olen niin hirveen utelias nii ymmärrän että tollaset asiat kiinnostaa, kiitos toiveesta :D Oon tehny lempilevyistä kerran postauksen (http://romantic02.blogspot.com/2011/11/mita-veisin-mukanani-palavasta-talosta.html) mutta toki niitä löytyy paljon enemmänkin. Tän kuvaamiseen käytin GE:n Digital HD video camera DV1:stä.

      Poista
  3. Mietin tuossa alussa, että siellä oven takana on pakko olla jotakin pelottavaa, koska oli niin mystistä oven takana seisoskelua XD Sitten en tiedä, oliko se onnekasta vaiko harmillista, ettei sieltä paljastunutkaan mitään pelottavaa :o Hassuisaa.

    Tiiätkö, mun mielestä kunnon sisustaminen henkeen ja vereen on niin turhaa ! Okei, olishan se kiva, jos olis kivan näköinen huone taikka talo, mut jos suurimman osan ajasta kotona ollessa viettää sängyssä tai tietokoneen äärellä, niin se on aika turhaa joo. Mut pääpointti olikin se, että sisustusrahan voi kuluttaa kaikkeen muuhun kivaan ! ;--) Vaikka siihen Onew-kortin metsästämiseen.

    Oon muuten kateellinen tuosta kirjahyllymäärästä ;^; Ne näytti niin käteviltä. Joo, mun salainen unelma on omistaa paljon hyllyjä, minne kaikki mahtus XD

    Mut kiva ja kotoisa tuo huonees on ~ ^-^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoh! Se riippuu ihan ihmisestä että onko mun huone pelottava ilmestys vai ei. Jollekin super järjestystietoiselle tämä kurkistus saattaisi olla selkäpiitä karmiva kokemus!

      Niinpä. Musta on tärkeempää että löytyy kaikki mitä tarvii, eihän se haittaa sitten jos kaikki ei ole ihan feng shuin mukaan järjestettyjä. Ja totta, rahaahan se vie D:

      Mä olisin jo kuollut jos mulla ois yhtää vähempää hyllyjä, kuten näkyy ees nyt ei kaikki roina mahdu niihin. Enkä siltikää haluu lisää hyllyjä ku tuntuu et mun huoneesta tulee iha ahdas jos niin tapahtuu...

      Kiitos kehuista~

      Poista