keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Kymmenen suosikkikosmetiikkatuotetta

Kosmetiikkablogeissa kiersi vähän aika sitten haaste, jossa bloggaajia pyydettiin kertomaan suosikkituotteistaan. Vaikka minua kukaan ei mokomaan haastanut, niin päätin nyt sihan pyytämättäkin kirjoitella omista lemppareistani. Itselläni ei kyllä ole kovin laajaa kokemusta erilaisista tuotteista, koska olen uppoutunut kosmetiikan ihmeelliseen maailmaan vasta viime vuosina, ja monista tuotetyypeistä olen kokeillut vain yhdenlaista tuotetta. Minulla on myös paheena se, että vaikka en pitäisi tuotteesta, niin käytän sen silti loppuun. En omista yhtä paljon kosmetiikasta innostuneita ystäviä, jotka saattaisivat haluta kokeilemiani tuotteita testiin, ja pois en halua käyttökelpoisia tuotteita heittää. Tämänkin vuoksi kokeiluja joidenkin riittoisten tuotteiden kohdalla on vähän. Mutta joo, asiaan! Vaikka kyseessä on top 10, niin en nyt sanoisi tuotteiden olevan missään varsinaisessa järjestyksessä :)

1. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion - Lukuisten muidenkin kehuma silmämeikin pohjustaja. Hyvin harva luomiväri pakoilee luomivakoihin kun tämä on alla! Ainoa miinus siitä, ettei tätä saa Suomesta :/

2. Clinique Lash Power Mascara - Ripsareistani puhuessani tästä jo juttelinkin, eli kyseessä on siis ns. "kolmekasi" eli säänkestävä mascara. Pidentää ja tuuheuttaa kivasti, aina tätä laitettuani ihmettelen kuinka nätit ripset tulikaan :D Äitini on Clinique-fani varsinkin ihonhoitotuotteiden puolella ja itseki pidän sekä merkin ihonhoito- että meikkituotteista.

3. Pidän myös Cliniquen Soft Pressed Powder Blush-poskipunasta sävyssä New Clover. Itselläni on tästä käytössä kahden luomivärisävyn kanssa samassa paletissa oleva miniversio, josta pohja paistaakin jo. Puna on matta ja väriltään tummahko pinkki, pigmenttiä on mukavasti mutte kummiskaan liikaa. Meiltä löytyy kotoa myös täysikokoinen versio tästä, jonka otan varmaan joskus käyttöön. Haluaisin myös kokeilla jotain hohtavaa poskipunaa.

4. Uudistuneet Wet n' Wild luomivärit ovat hinta-laatusuhteeltaan aivan erinomaisia. Suomesta saatavat värit ovat varsin maanläheisiä, ja neutraalille meikkaajalle löytyy varmasti monia hyviä sävyjä. Lemppareita ovat Vanity-paletissa olevat maitokahvinruskeat (hohtava&matta) ja Don't Steal My Thunder-paletin hopea.

5. IsaDoran Perfect Moisture Lipstick sävyssä Crispy Cherry on tämän hetken ehdottomasti käytetyin huulipuna. Kyseessä on hyvin läpikuultava, oranssiin taittava "my lips but better"-sävy, jolla saa luonnollista piristystä huuliin. Toi IsaDoran puna tuntuu tosi kivalta huulilla, kestävyyteen en ole perehtynyt, kun käytän aika usein huulipunan kiinnittäjää muutenkin.

6. L'Orealin Matte Morphose -meikkivoide on susoikkini tällä hetkellä käyttämistäni. Mukavan kevyttä ja tuntuu kivalta levitettäessä, sopii erityisesti kesäksi. Huonoa tässä on liian tumma sävyvalikoima ja soveltumattomuus kuivalle iholle.

7. The Body Shopin Love ETC... sarja ihan vain tuoksunsa takia! Love ETC on mun suosikkihajuvesi ja siksipä pyrinkin haalimaan koko setin :D Tällä hetkellä mulla on kiinteä parfyymi, vartalovoide ja suihkugeeli. EdP ois kyllä hankinnassa, mutta yritän eka saada kulutettua yhden vanhan tuoksun loppuun.

8. Cutrinin Volumism-tuuheuttava hoitosuihke. Selvittää tukkaa ja tuntuu tuuheuttavankin, tosin minulla tämä toimii lähinnä silloin kun olen menny nukkumaan märällä tukalla o.O

9. Herbina Marja Spa kosteuttava kasvonaamio. Koska se vaan toimii :D Ja tuoksuu kivalle!

10. Lushin saippuat. Pesevät juuri sopivasti (toisaalta ihoni ei ole järin herkkä, joten se kestää aika monenlaiset saippuat) ja ne tuoksut! AAAAHHHH!

Kuten näkyy, mulla ei ole oikeastaan ollenkaan TÄSTÄ-EN-LUOVU.COM -juttuja, ja olenkin avoin uusille kokeiluille. Mutta tässä siis joitakin tuotteita mistä tykkäilen oikein erityisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti