maanantai 19. joulukuuta 2011

To be honest, SM Entertainment, I'm not very impressed + joulutervehdys

Ihmisellä ei voi olla kovin montaa murhetta jos hän valittaa ainoastaan säästä tai tekee videoita näinkin maailmaa mullistavista aiheista...

"Jouluinen" vlog tähän väliin, olen pahoillani että edelleen webkameralaadulla, tosin mun lärvin tapauksessa huonompi kuvanlaatu on ehkä kuitenkin ihan paikallaan. Ja ei muuten taida olla eka kerta kun jätän kameran liian alas ja kuvakulmasta tulee tosi "imarteleva". No, ainakin videon pituus on tällä kertaa ihan siedettävä.


asawefgg by Kara0kara

MHV © Nekku, Lazy Dynamite

2 kommenttia:

  1. Mähän sanoin että kosto on suloinen, lomailija ! Kato nyt mitä kävi, sait luonnonsäästösinkun hahahaa >:D

    No ei vaineskaan. Jotkut japanisinkut sattuu olemaan todellisia pettymyksenaiheuttajia. Toi oli kyllä pahin mitä oon ikinä nähnyt jos rehellisiä ollaan :( Ehkä seuraava yksilö on sit kivempi ! LUCIFERin japsisinkku on kuitenkin tuota uudempi (eikös se niin mennyt) että ehkä niillä on nykyisin sit enemmän varaa satsata levyihinkin kun SHINee on entistäkin suositumpi ja sinunkaltaiset hylkeetkin edustavat eläinkantaa SHINeen fanikerhossa levyjä ostellen !

    VOI miten tässä voi olla hauskaa joulua vietellä, kun tuntee odottavansa syyslomaa joululoman sijaan? :< Sun pitää vielä tehdä jotain jännää, mikä saa mutkin joulutuulelle ;)

    Hei muistahan ettet ikinä poista tätä blogia niin voin varmasti todistaa koko maailmalle mikä on omaisuuttani ;)););)9

    VastaaPoista
  2. Jotenkin arvasin että SINÄ olet tämän kaiken takana... Tää ei ois ollu läheskään niin syvältä elleivät kummatkin toi ja se Hello ois ollu yhtä minimalistisia. Siis c'moon SM, mihin te oikeen siellä pistätte kaikki rahanne kun nuukailette tolleen? Ja hei, hyvä huomio, sinkkujen laatu muuttui heti kun MINÄ aloin tykkäämään syömishäiriöpoppoosta... Coincidence? I DO NOT THINK SO.

    Nyt kyllä pistit mimmi kovat paineet meitsille :< Katotaa jos onnistuisin tekemään jotain joulutunnelmaa kohottavaa~ JA KYLLÄ, PERINTÖLUPAKIRJASI PYSYKÖÖN INTERNETISSÄ IKUISESTI.

    VastaaPoista