torstai 21. heinäkuuta 2011

Kpop killed the Jrock star

^ Mulla on identiteettikriisi.... Mutta joo, asiaan! Meikäläisellä on käynyt tuuri, nimittäin yliopistohakujen tulokset postitettiin viime ja tämän viikon aikana, ja jollain ihmeen keinolla pääsin sisään kumpaankin hakupaikkaan! Teologiseen olisin päässyt ilman yo-kirjoituksistakin tulevia pisteitä, mutta englannin filologiaan en olisi päässyt pelkillä valintakoepisteillä. Kannattaa siis panostaa niihin yo-kirjoituksiinkin! Pääsen siis valitsemaan näiden kahden vaihtoehdon välillä. Vaikka oonkin tosi ilonen, että pääsin tonne enkulle, joka on ainakin Helsingin yliopistossa yks suosituimmista eli näin ollen vaikeimmin päästävistä linjoista (yli kahestatuhannesta hakijasta pääsee sisään 60 eli noin 2-3%) nii taidan silti kallistuu tohon teologiaan. Jotenkin uskonnon ja filosofian open ura houkuttaa enemmän ku kielten open... :) Vaikka eihän sitä tiedä miten se mieli vielä muuttuu. Mulla on nyt kauheet paineet ylioppilaskuntamaksujen kanssa ja sen sellaisten.

 Tää viikko on ollu aika mukava. Maanantaina oli tarkotus mennä yhen ystävän kanssa Kakkugalleria-kahvilaan syömään kakkubuffetissa, mutta päivä oli kuuma ja sain lievän auringonpistoksen, joten ajatus useemman kakunpalan mättämisestä ei oikee houkutellu... Lisäks olin ollut edellisenä päivänä rippijuhlissa, joissa oli tarkjoiltu aivan jumalaista juustokakkua (mmm, rakastan juustokakkua) ja sitä oli sitten tultu syötyä vähän enemmänkin.. Muutettiin suunnitelmia ja mentiin eka jäätelölle ja sitten leffaan. Käytiin katsomassa Savannijengi, joka oli ihan katsottava. Liikaa messuamista ja liian huonoa huumoria sekä jotenkin huonosti koossa pysyvä juoni. Hahmoista kyllä tykkäsin, mutta siis ylipäätään kategoriassa ihan ok.

Muuten ei ole kait mitää ihmeellistä ollut, töitä oon tehny. Viikonloppuna ei ole mitään erikoista luvassa, yritän saada tehtyä yhen jutun mikä on ollut tässä työn alla jo pari viikkoa. Tänään on hyvä päivä fiilistellä uusia biisejä, joita latailin iTunesista nimpparilahjaksi. Hyvä musiikki on hyvää <3 Toivottavasti huomenna ei ois yhtä ärsyttävä ilma ku tänään, tässä kuumuudessa on tosi tylsää tehä hommia kun tulee hirvee hiki ja kaikkee. Ihanaa kun on kohta taas viikonloppu! Näin työssäkäyvänä niitä todellaki osaa arvostaa...

Olin iha unohtanu tän haasteen mitä olin täällä blogissa tekemässä!

Haaste 2: Day 13 – Tämä viikko
No justhan mä selitin siitä tossa ylhäällä... How ironic!

2 kommenttia:

  1. Nonnih, minähän sanoin, että turhaan stressaat niistä tuloksista ! Ainakin muistelen sanoneeni, koska näin ainakin olen ajatellut... Ja pakko kysyä ! Onko kaikissa yliopistojutuissa tuollaset vaikeet, monimutkaset nimet, joita ei ymmärrä kukaan?

    VastaaPoista
  2. Joo, niin mäkin muistelisin :D Kiioksia positiivisista aalloista (Voikohan noin sanoo? Tulee mielee kuumat aallot...) Ja no, kyl ne kaikki vähän tollasia sivistyssanamaisia on XD Pitää kato brassailla akateemisella osaamisella... No kyl jotkut on vähä selkeempii ku teologia ja englantilainen filologia, jotka on kyl sielt hämärämmästä päästä.

    VastaaPoista