maanantai 13. kesäkuuta 2011

Long time no see!

Olenkin tässä pitänyt tyylikkään kuukauden aikaansaamattomuustauon tämän blogin pitämisessä. Kaikkea tässä onkin ehtinyt tapahtua, oli kahet pääsykokeet, oli yo-juhlat ja sen sellaista. Kävin myös yo-kuvat ottamassa, ei mitään erikoista vaan ihan perinteistä. Ei olla vielä äidin kanssa valittu niitä, mitkä sitten lopulta teetetään paperisiksi kuviksi~

Muuten tässä ei ole mitään kovin erikoista tapahtunut? Yo-juhlien jälkeisen viikon pitelin tyytyväisenä lomaa dataillen, animea katsoen ja niin edelleen. Tällä viikolla onkin sitten kaikenlaista menoa. Huomenna ollaan kaverin kanssa menossa Tennispalatsiin katsomaan Kung Fu Panda 2! Animaatiorakastajana tykkäilin ykkösosasta kovasti, ja siksi odotankin jo tämän kakkosen näkemistä! Perjantaina ois lähtö viikonloppureissulle Britanniaan. En ole itseasiassa koskaan ollut Briteissä (ellei Gibraltarin salmea lasketa!) ja siksi tämä pieni reissu sinne on aika jees~ Kaiken lisäksi matkalla saa hyvällä omatunnolla sydöä ravintolassa ja muutenkin herkutella.

Yritin tässä yks päivä laittaa tekokynnet. Ne kaikki tippu kahen-kolmen päivän sisässä pois. Onko vika liimassa vai minussa??? Seuraava yritys paljastakoon totuuden. Taidanpa ehkä kuitenkin tulevaisuudessa pysytellä luomukynsissä. Voisi vaikka ostaa jotain kynnenkovetinta, jotta saisin tuon ärsyttävän liuskoittumisen kuriin!

Joo, tää oli lähinnä tällainen turha väliaikapostaus, blogiin kirjoitus kun ei hirveästi nyt inspaa. Englannista tultuani voisin jotain impressioita kertoa matkan jälkeen, ja ehkä laittaa pari kuvaakin. Mä en vaan ole kuvaaja-ihmisiä... Enkä kyllä kuvattava-ihmisiäkään.... Tsau!

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa kaikki niin ihanan rennolta ;_; Ota mut mukaan kattoo Kung Fu Pandaa ja ota mut mukaan mässäämään jooko~

    Ja se on liimuskainen liimuli liima ! Jos on hyvä liima niin kestää viikon ilman että yksikään tippuu~ On tosi iso aika mutjoo XD

    VastaaPoista
  2. Joo, olen saanut mukavasti rentouduttua tän kauheen häslinkikevään jälkeen ^^ Lomailua jatkuu heinäkuun alkuun asti, ja sitten työt kutsuu yhyy.

    Joo, noi oli niin halpikset että veikkailinkin että liima is the culprit. :D

    VastaaPoista
  3. oujea neiti lähtee Lontooseen eikös? pidä hauskaa! :) se on upea kaupunki! meetteks jotain musikaalii kattoon tai vahanukkekapinettiin? suosittelen!

    VastaaPoista
  4. Joo no me asutaa äidin kaverin luona lähellä Lontoota, ja enimmäksee hengaillaa siinä sen kotikulmilla :D Mutta kyllä me varmaa ainaki yhtenä päivänä Lontoosee mennää. Tosin meillä ei taida olla niin paljon aikaa et musikaaliin tai vahakabinettii ehittäis :( Ehkä ens kerralla sit.

    VastaaPoista